Lasse

Jag är en glad kille som gillar att prova nya saker i naturen. Jag är väldigt förtjust i sommaraktiviteter, men följer gärna med på vinteraktiviteter. Jag gillar när solen skiner, men att vara ute i naturen är alltid skönt. 

Jag har provat på många naturaktiviteter. Jag började med kajakpaddling när jag träffade Anna och vidgade intressena till fågelskådning. Jag blev medlem i Club300 under min mest aktiva period. Långsamt övergick intresset till naturfoto. Vi startade vår sida naturbilden där vi lade upp våra bilder.

Vi började fjällvandra och startade med en härlig tur mellan Nikkaluokta och Abisko längs Kungsleden. Det har blivit många turer sedan dess. Jag började dyka för drygt 10 år sedan och tog Advanced Open Water certificate. Sista dyket jag gjorde var på Zanzibar där jag fick dyka med hajar och sköldpaddor. Magiskt!

Vi fick Erik och började mer allmänt vara i naturen utan fokus på någon speciell verksamhet. Vi kunde övernatta i ett vindskydd i Svartedalen till exempel. När Erik var 6 introducerade vi lite lätt fjällvandring och mötte en geocachare på Storvätteshågna. Erik blev nyfiken och så var vi fast i Geocaching. Jag hade varit medlem i geocaching sedan tidigare men aldrig fastnat – kanske för att min GPS var för gammal och stökig att använda.

Erik började tidigt cykla och visade stor talang för det. Vi gick med i CK Master och Erik började tävla i XCO på somrarna. Numera tävlar Erik i enduro och kom 3:a i enduro-SM i Isaberg 2020.

Mina största intressen på somrarna är stigcykling och geocaching. På vintrarna åker vi gärna skidor, ofta i Långberget.

”Inget är omöjligt!”

Profile for Indian-Jonas

Scroll to top