Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lasse

Jag är en glad kille som gillar att prova nya saker i naturen. Jag är väldigt förtjust i sommaraktiviteter, men följer gärna med på vinteraktiviteter. Jag gillar när solen skiner, men att vara ute i naturen är alltid skönt. 

Jag har provat på många naturaktiviteter. Jag började med kajakpaddling när jag träffade Anna och vidgade intressena till fågelskådning. Jag blev medlem i Club300 under min mest aktiva period. Långsamt övergick intresset till naturfoto. Vi startade vår sida naturbilden där vi lade upp våra bilder.

Vi började fjällvandra och startade med en härlig tur mellan Nikkaluokta och Abisko längs Kungsleden. Det har blivit många turer sedan dess. Jag började dyka för drygt 10 år sedan och tog Advanced Open Water certificate. Sista dyket jag gjorde var på Zanzibar där jag fick dyka med hajar och sköldpaddor. Magiskt!

Vi fick Erik och började mer allmänt vara i naturen utan fokus på någon speciell verksamhet. Vi kunde övernatta i ett vindskydd i Svartedalen till exempel. När Erik var 6 introducerade vi lite lätt fjällvandring och mötte en geocachare på Storvätteshågna. Erik blev nyfiken och så var vi fast i Geocaching.

Erik började tidigt cykla och visade stor talang för det. Vi gick med i CK Master och Erik började tävla i XCO på somrarna.

Mina största intressen just nu är cykling och framför allt MTB. Geocaching blir det ofta på sommaren då man slipper gräva i snö efter burkarna. På vintrarna åker vi skidor, ofta i Långberget.

“Inget är omöjligt!”

Scroll to top