MTB-film från Kinnekulle

åkte till Kinnekulle för att inviga Eriks nya cykel. Det blev en härlig tur i vitsippslundar och gräsängar, mellan kalkstensbrott och granskogar!

Vi hade fika med oss, den här gången lite enklare variant i form av baguetter inhandlade på macken. Förvånansvärt goda baguetter för att vara inköpta på en mack får jag säga!

Vi fick flera roliga sevärdheter på vägen, bl.a. Lasse i Bergets grotta där han bodde sina 30 sista år med sin fru i ett slags alternativt boende. Martorpsfallet är ett givet besöksmål. Innan vi hängde på cyklarna och begav oss hemåt besökte vi också Österplana Stenbrott för att ta en geocache. Det var ett fascinerande ställe som bjöd på rikt fågelliv och större vattensalamandrar!

27 geocacher hann vi klämma in allt som allt på rundan som mätte 20,4 kilometer. Det var bara ett litet urval av de drygt 100 geocacher som finns på Kinnekulle.

2 Comments

 1. Mikael Svensson
  4 augusti, 2016

  Hej, kan ni rekommendera någon MTB tur på Kinnekulle, hyr cyklade ni?

  Svara
  1. Lars Kristiansson
   4 augusti, 2016

   Hej! Lite tidigare gjorde vi ett mer detaljerat inlägg om vår Kinnekulletur: Inlägg

   Vi är inga storcyklister precis men detta är vad vi gjorde. Jag har ev. ett gps-spår från trippen om du vill ha. Med vänlig hälsning, Lasse.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top