Nystart med kajak

För snart ett år sedan plockade vi fram våra kajaker ur källaren där de legat väl undanstoppade sen innan sonen föddes. Efter en omgång tvätt och silikonspray på luckorna så såg de nästan nya ut igen, min gamla Cobolt Origo och Lasses Trapper Barracuda.

1504_IMG_1197

Nästa steg var att kunna ta med Erik ut på småturer. Efter att ha tittat på ett antal kajaker för barn på Blocket, ofta lite speciella varianter utan vattentäta skott och packluckor mm så började jag undersöka marknaden för nya kajaker som skulle kunna fungera för en nioåring att ha några år framåt. Jag hittade en Tahe Lifestyle solo som verkade bra och som gick att provpaddla i Billdal. Den fungerade klockrent och beställdes tillsammans med kapell, paddelväst och en barnpaddel från Aquabound.

Nästa steg var att komma igång med paddlingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top