Min första egna film

har upptäckt Moderskeppet och dess kurser i hur man skapar filmer. (Länk till kurserna) Där har jag börjat lära mig hur man lägger upp och filmar en egen film från idé till publicering. Nyss hemkommen med en fulladdad GoPro satte jag mig vid pappas dator och började redigera!

Efter bara en liten stund bad jag pappa komma och titta och då var filmen redan i sitt slutskede! Jag fick hjälp att finputsa lite på texter, storlekar och fontsnitt. Sedan letade vi reda på ett bra musikklipp bland alla Royalty-fria klipp som finns på diverse sidor på nätet.

Sagt och gjort – sedan lade vi upp klippet på min Youtube-kanal. Det kommer säkerligen att komma fler filmer under sommarens lopp. Vill ni kan ni gärna få prenumerera på min kanal på Youtube så blir jag jätteglad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top