Skogsbus runt advent

När det börjar dra mot advent tänker nog de flesta på slutrushen på jobbet, julklappsstök, julstädning och annat. Man vet hur man känner sig runt 24/12 … utpumpad! Det kan faktiskt lätta rejält om man går ut i skogen och ägnar sig åt kroppsvård…

Med det milda vädret vi bjuds på i år är det en ren fröjd att ge sig ut i skogen! Erik och jag tog en kamera med oss ut för att göra lite stilstudier. Erik cyklar mest men jag gillar trailrunning mer så det ägnar jag mig åt. Bara det inte blir för lerigt så man måste leta efter ställen att sätta fötterna om man inte skall lägga sig raklång i leran.

Full fart genom leran!
Erik tar varje chans till ett litet trix
Ibland hamnar man i spenaten…

Sedan Erik började tävla lite i Västgötacupen har det hänt mycket med hans cykling! Jag kan ju lätt säga att jag inte hänger med överhuvudtaget när Erik cyklar. Att det går undan – det är bara förnamnet!

En härlig löptur friskar upp sinnet!
Ibland ”whippar” Erik lite när han hoppar…

För Erik är cykling inte bara att ta sig fram – det betyder mer att göra kul saker på cykeln. Ibland ”whippar” han när han hoppar över hinder. Det är väl första steget till 360 och flip och de där andra trixen man bara baxnar när man ser på ”Red Bull Rampage” till exempel…

Här var rötterna lite slippriga…
Skogen är alltid bäst!

När vi hade kameran med oss blev det inte så mycket löpning och så, men det får man bjuda på om man vill få till bra bilder. Det blir mer både cykling och löpning framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top